Nonacne

För dem som vill uppnå
långvarig och synliga resultat i kampen mot acne!


Nonacne for men Många människor som testar Nonacne uppnår tillfredsställande resultat. Produkten är universell, så dess användning rekommenderas för både kvinnor och män i alla åldrar. Acne hos både tonåringar och de över 30 år har en bra respons mot Nonacne, eftersom tillskottet är effektivt mot alla typer av inflammatoriska hudskador som orsakas av acne.

Vad skiljer Nonacne från andra preparat?

  • Nonacne har både aktiva och förebyggande verkningseffekter - den tar bort befintliga finnar och förhindrar uppkomsten av nya skador,
  • hjälper till att bli av med pustler, rodnader, finnar och andra hudskador som uppstår på grund av inflammation i huden,
  • den är effektiv i kampen mot acne som har orsakas av hormonell obalans,
  • leder till en ren och hälsosam hy och förbättrar tillstånd på ansiktshuden,
  • fullständigt ofarligt för din hälsa,
  • innehåller unika ingredienser, en kombinationen som aldrig tidigare har använts i någon annan anti-acne produkt!

Nonacne använder endast de mest effektiva ingredienserna

Nonacne for women Ingredienser har valts ut på ett sådant sätt, för att arbeta tillsammans för att på ett omfattande sätt lösa problemen med acne. Varje ingrediens har en egen uppgift att uppfylla, men tillsammans löser ingredienserna problemet med inflammatoriska hudskador permanent och effektivt! Denna unika sammansättning av Nonacne innehåller: rödklöver, sarsaparilla, vindruvskärnextrakt, nässelblad, zink, lykopen, koppar och vitaminer: C, A, E, B5 och B6.

Vad är fördelarna med ingredienserna i Nonacne ?

Rödklöver - (dess latinska namn betyder funnen på ängen) är en källa av många värdefulla element och en av de viktigaste metoderna som används inom naturmedicin för att behandla acne. Rödklöver är rik på daidzein, genistein och formononetin, salicylsyra, kolin, metylsalicylat, kalcium, kalium, zink, fosfor, molybden, vitamin B-3, C och E samt betakaroten. Den innehåller isoflavoner och fungerar som en östrogen och korrigerar den hormonella obalansen som orsakar acne. Dessutom, är det en stark antioxidant som rengör kroppen från överskott av lagrade gifter.

Sarsaparilla - en ört som härrör från rötter av greenbrier växter som användes för första gången i Sydamerika och Asien. Idag, fortsätter dessa länder att använda Sarsaparille som en effektiv metod för behandling av hudsjukdomar. Effektiviteten av denna ört har bekräftats i kliniska studier - den har antibakteriella och svampdödande egenskaper och avlägsnar acne på ett effektivt sätt.. Den minskar även inflammation i huden och är rik på värdefulla mineraler, såsom: järn, zink, koppar, jod, mangan, kisel och vitaminerna C, A, B, D.

Vindruvskärnextrak - innehåller Vitamin E, flavonoider och linolsyra, som skyddar kollagen och elastin i cellerna. Linolsyra mjukgör och jämnar ut huden, vilket ger den ett hälsosamt utssende och befriar den från fläckar. Druvkärnor innehåller även OPC, som är rik på antioxidanter som neutraliserar fria radikaler i kroppen och bromsar åldrandeprocessen. Dessutom kan OPC effektivt förhindra uppkomsten av finnar och hålla huden frisk.

Extrakt från nässelblad - har antiinflammatoriska och antibakteriella egenskaper som har bekräftats på laboratoriet. De visar starka antioxidantiva och renande egenskaper och neutraliserar även fria radikaler. Nässlan hämmar frisättningen av inflammatoriska prostaglandiner COX-2, förhindrar tillväxten av bakterier och har en gynnsam effekt på huden genom att bekämpa sjukdomar som acne. Dess antibakteriella egenskaper förhindra tillväxt av både Grampositiva och Gramnegativa bakterier, inklusive E.coli.

Vitamin C - spelar en viktig roll i hudens föryngring. Studier har bekräftat att C-vitamin kan minska irritation och rodnad i samband med ärr från acne och sjäva acne. Den bygger även upp skadat kollagen, som ansvarar för hudens elasticitet.