FAQ

Frequently asked questions

Nonacne kapslar

Är Nonacne säkert för min hälsa?

Ja. Nonacne är helt säkert för din hälsa, och det orsakar inte biverkningar. Varför det? Eftersom detta tillskott görs endast av naturliga ingredienser som är vanliga i örtmedicin och har inga negativa effekter på kroppen.

Vilka ingredienser innehåller Nonacne?

Nonacne formeln är tillverkad av naturliga ingredienser som effektivt stödjer behandling av acne. Ingredienserna i Nonacne är rödklöver, sarsaparilla, vindruvskärnextrakt, nässleblad extrakt, vitamin C, E, A, B5, B6 och zink. Dessa ingredienser samverkar tillsammans för att bekämpa problemet med inflammatoriska hudskador.

Är Nonacne tilskottet verkligen effektivt?

Nonacne är en innovativ produkt och dess effektivitet bekräftas av alla positiva omdömen vi har fått från våra kunder. Nonacne påverkar olika typer av hud acne annorlunda. Det är därför några av resultaten visas snabbare, medan andra tar längre tid för att bli synliga. En stor fördel med Nonacne är dock det faktum att detta tillskottet bidrar till att bekämpa olika typer av acne - både bakteriella och hormonella. Denna egenskap hos Nonacne skiljer den avsevärt från andra anti-acne produkter.

Hur ska Nonacne användas?

Nonacne kapslar bör tas 2 gånger per dag, helst på morgonen och på kvällen.

Kundtjänst

Hur kan jag beställa?

För att göra en beställning, välj antal objekt, leveranssätt, betalningsmetod och fyll i adress formuläret. Du kan placera en beställning här.

Hur levereras produkterna?

Produkter går vidare till levereras inom 48 timmar efter att en beställnings har placerats. Det tar mellan 2 och 10 dagar efter sändning för produkter som skall levereras till kunder. (Observera, det kan ta längre tid för internationella beställningar). Paket levereras efter 1-2 dagar med bud. Vi värderar våra kunders diskretion - paketen är förpackade på ett diskret sätt, vilket gör att bara du vet vad som finns inuti.

Uför ni internationella beställningar?

Ja. Vi levererar till Europa, Nordamerika och Asien.

Vad kostar leveransen?

Internationell posttjänst: 84 - 134 kr.

Hur kan jag betala för min beställning?

Beställningen kan betalas genom banköverföring, elektronisk överföring, kreditkort, PayPal eller postförskott.

Är mina pengar säkra?

Ja. Dotpay (elektronisk överföring) och PayPal (kortbetalningar) företag ansvarar för säkerheten för elektroniska penningtransaktioner.